Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нелегальне сміттєзвалище поблизу Коростенського району ліквідоване

Дата: 24.04.2020 14:42
Кількість переглядів: 744

Продовжуючи тему вчорашнього львівського сміття поблизу Коростенського району та на території Новоборівської громади Хорошівського району, інформуємо, що дану проблему вирішено.

На сьогоднішній день завдяки пильності небайдужих громадян, журналістів, швидкій реакції та співпраці Коростенської та Хорошівської районної влади, а також допомоги місцевих підприємців, нелегальне сміттєзвалище було ліквідоване, сміття загружене на машини та вивезене на утилізацію. Цей процес на місці події проконтролював голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк. Нагадаємо, вчора очільник району одним із перших відреагував на повідомлення людей та особисто виїзжав аби пересвідчитись де саме знаходиться сміття і чи справді воно має відношення до міста Львів. 

Відзначимо, що дане питання стоїть на особливому контролі голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

В свою чергу ми закликаємо жителів району, якщо ви стали свідком незаконного розвантаження сміття на території Коростенщини, в разі виявлення машин, що його перевозять або скидають в місцях для цього не призначених, негайно телефонуйте до поліції на номер "102", а також фіксуйте на фото та відеокамери дані факти. Давайте разом боротись за чисте довкілля на нашій землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь