Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителі сіл Мединівка та Ходаки отримали гуманітарну допомогу

Дата: 25.06.2020 16:00
Кількість переглядів: 1202

Двадцять п’ятого червня в села Мединівка та Ходаки Коростенського району було доставлено гуманітарну допомогу для 47 сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах та потребують гуманітарної підтримки.

Фото без опису

Вантаж у вигляді одягу, взуття, речей домашнього вжитку, що надійшов з Норвегії від благодійної місії «Віра. Надія. Любов», жителі району отримали за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка та громадської організації «Вітер Надії та Любові».

Нещодавно ми вже повідомляли, що отримав гуманітарний вантаж, сформував списки тих, кому його мають доставити, та загрузив на машини Коростенський районний центр соціальних служб під керівництвом його директора Любові Барановської.

Треба відзначити, що гуманітарна допомога спрямована в першу чергу для сімей, які перебувають на обліку Коростенського районного центру соціальних служб як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Проте на місцях роздачі гуманітарної допомоги благодійники звертають увагу і на інші категорії людей, такі як інваліди, пенсіонери, багатодітні родини, родини, що в складний час пандемії та економічної кризи опинились в скрутному становищі.

Варто відзначити, що під час кожного виїзду в район та зустрічі з людьми проводяться інформаційно-роз’яснювальні бесіди щодо важливості дотримання правил запобігання зараженню інфекцією СОVID-19.

Сьогодні  гуманітарний вантаж супроводжував особисто голова Коростенської районної державної адміністрації. Він передав на місцеві ФАПи дезінфектори та одноразові маски від  ГО «Вітер Надії та Любові» та поспілкувався з жителями району на гострі проблемні для них теми.

Фото без опису

«Людей зараз хвилює чимало важливих питань. Серед них – автобусне та залізничне сполучення в умовах адаптивного карантину, пенсійне забезпечення, отримання різного вигляду допомоги від держави, в тому числі допомога від благодійних організацій.  Я щиро вдячний норвезькій благодійній місії «Віра. Надія. Любов», громадській організації «Вітер Надії та Любові» за їх небайдужість та підтримку. Маю надію на подальшу співпрацю аби допомогти кожному, хто цього потребує», – підсумував поїздку в район Юрій Тарасюк.

Соціальна робота Коростенського районного центру соціальних служб по наданню гуманітарної допомоги жителям району продовжується. В найближчий час гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття та речей щоденного побутового вжитку отримають мешканці інших сіл району.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіонального розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь