Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Маємо співчувати горю один одного, допомагати, підтримувати в скрутну хвилину

Дата: 04.08.2020 08:51
Кількість переглядів: 467

Третього серпня заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик завітав до родини Сушко з села Межирічка Коростенського району.

Нещодавно в них сталась біда – в будинку, де проживали 67 бабуся Ніна Миколаївна та її онуки, діти-сироти, якими вона опікується – 17-річний Дмитро та 3-річна Настуня, сталась пожежа. Вогнем було не тільки знищено частину будинку, але й більшість одягу та взуття родини, які знаходились у понівеченій полум’ям веранді.

Почувши про цю звістку, Центром соціальних служб Коростенської районної державної адміністрації на чолі з його директором Любов’ю Барановською відразу було організовано формування допомоги для постраждалої родини, а саме підібрано одяг взуття, постіль та речі домашнього вжитку відповідно до віку та статі членів сім’ї.

Треба відзначити, що гуманітарна допомога надійшла до України від норвезької благодійної місії «Вітер. Надія. Любов» за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка.

Нагадаємо, що 1 серпня в районній державної адміністрації відбулась зустріч з директором благодійної місії ТНК «Віра. Надія. Любов» Відаром Аксельсеном.

Та на одній гуманітарній допомозі представники влади не стали зупинятись. Нині спільно із Межирічцьким сільським головою Миколою Богайчуком для родини підшуковується будинок для подальшого проживання. Так як будинок матері дітей, де вони проживають зараз, знаходиться не в кращому стані і не підходить для проживання маленької дитини.

Саме тому, перебуваючи в с. Межирічка, Артем Майданик об’їхав кілька будинків та поцікавився їх розташуванням, побутовими умовами та вартістю.

Також за допомогою сільської ради погорільці підготували документи на отримання матеріальної допомоги від Коростенської райдержадміністрації та районної ради.

«Ми шукаємо всі можливі шляхи вирішення проблеми цієї родини. Адже всі ми живі люди і маємо співчувати горю один одного, допомагати, підтримувати в скрутну хвилину», – підсумував поїздку Артем Майданик.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіонального розвитку

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь