Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця благодійної місії «Віра, Надія, Любов» з Коростенською районною державною адміністрацією

Дата: 03.08.2020 12:32
Кількість переглядів: 724

1 серпня голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно із заступником голови Артемом Майдаником та медичним директором з організаціі надання амбулаторно-поліклінічноі допомоги КНП “Коростенська ЦРЛ” Ірина Ковпанець зустрілись з директором благодійної місії ТНК «Віра, Надія, Любов» Відаром Аксельсеном (Норвегія).

Нагадаємо, що норвежці надають посильну гуманітарну допомогу соціальним закладам району, родинам, що перебувають в складних життєвих обставинах, дітям з особливими потребами, одиноким, престарілим громадянам і вже не вперше завітали на Коростенщину.

Так, нещодавно від імені норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» до КНЗ «Коростенська районна лікарня Коростенської районної ради» було передано сучасний реанімобіль Volkswagen T5.

Гуманітарний вантаж у вигляді одягу, взуття, речей домашнього вжитку отримали жителі сіл Берестовець та Ходаки, Мединівка, Сарновичі, Холосне, Нивки та Злобичі.

Жителям Коростенського району, а саме сіл Грозине, Мединівка, Великий Ліс, Мелені та Зубівщина була надана гуманітарна допомога у вигляді інвалідних візків та ходунків.

Окремо хочеться відзначити значну допомогу у боротьбі з короновірусною хворобу. Благодійна місія «Віра, Надія, Любов» одна із найперших організацій, що надала і продовжує надавати медичним закладам району дезінфікуючі засоби та засоби захисту.

Тож, на початку зустрічі Юрій Тарасюк з директором благодійної місії Відаром Аксельсеном висловив щиру вдячність усім благодійникам за чуйність, доброту, віру в людей і в завтрашній щасливий день України.

Очільник району відзначив, що: «Співпраця благодійної місії «Віра, Надія, Любов» з Коростенською районною державною адміністрацією є надзвичайно важливою. Для кожного з нас немає чужої біди. І сьогодні це актуально як ніколи».

Далі в ході конструктивного діалогу Юрій Тарасюк та Відер Аксельсен обговорили подальші плани щодо допомоги медичним закладам та соціальним службам району.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіонального розвитку

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь