Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Багатодітній родині з с. Сингаї, що постраждала внаслідок пожежі, надали гуманітарну допомогу

Дата: 11.08.2020 15:54
Кількість переглядів: 1189

Сьогодні Коростенським районним Центром соціальних служб було надано гуманітарну допомогу багатодітній родині з с. Сингаї, що постраждала внаслідок пожежі. До родини Лесі Миколаївни Шевчук завітали заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик та директор районного Центру соціальних служб Любов Барановська.

Фото без опису

Про біду родини вони дізнались на офіційному сайті Коростенської РДА зі статті «Коростенський район: вогнеборці ліквідували пожежу в оселі багатодітної сім’ї» від Управління ДСНС України у Житомирській області. Посадовці зв’язались з родиною та дізнались, що Леся Миколаївна самостійно виховує трьох дітей – дві донечки 19 та 8 років і сина 15 років.

Оперативно було зібрана необхідна допомога відповідно до віку та статі членів родини і вже сьогодні вона була доставлена до оселі їх рідних - дідуся Миколи Олександровича та бабусі Галини Іванівни Веселових в с. Грозине, де погорільці проживають зараз.

«Ми завжди реагуємо на такі повідомлення і намагаємось якомога швидше допомогти родинам, адже чужої біди не буває. Особливо, якщо в родині є діти», – відзначила після поїздки в с. Грозине Любов Барановська.

Відзначимо, що гуманітарна допомога, яку надали родині Шевчук, була отримана від норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь