Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенській РДА привітали з професійним святом пасічників району

Дата: 19.08.2020 15:46
Кількість переглядів: 716

Сьогодні, 19 серпня, в День пасічника - професійне свято бджолярів голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно зі своїм заступником Артемом Майдеником, заступником голови Коростенської районної ради Віктором Кутішенком, головним спеціалістом управління регіональної діяльності Іванною Мазуровою привітали та нагородили подяками Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради пасічників району.

Фото без опису

Беручи приклад з трудівниці - медоносної бжоли, пасічники України щоденно працюють аби українці могли споживати один із найкорисніших продуктів, що відомий людству - мед.

"Шановні бджолярі, дозвольте ще раз вам подякувати, низько вклонитись вашій нелегкій праці та відзначили вашу працьовитість. Хай Господь дарує вам міцне здоров’я і солодке медове життя в колі рідних, близьких, друзів!", - привітав з професійним святом пасічників Юрій Тарасюк.

Під час зустрічі з керівництвом району пасічники також мали змогу поспілкуватись один з одним, обмінятись досвідом та розповісти про основні здобутки та проблеми своєї улюбленої справи.

Зауважимо, що нині на території території Дендропарку "Перемога" відомого українського науковця Анатолія Потопальського в с. Ходаки відроджують бортництво та розвивають сучасне бджільництво, а пасічників Коростенщини знають і поважають в області.

Так, 18 серпня в Житомирській ОДА привітали пасічників області та вручили їм почесні грамоти та подяки Житомирської ОДА та обласної ради. Серед них був і голова спілки пасічників Коростенщини "Медове Полісся" Володимир Клименко.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь