Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дошкільний навчальний заклад в с. Білка гостинно відкрив двері для своїх вихованців

Дата: 01.09.2020 15:08
Кількість переглядів: 1725

Сьогодні відбулась довгоочікувана подія для дітей молодшого віку та дорослих з села Білка Коростенського району – в День знань святково та гостинно відкрив двері для своїх вихованців ДНЗ.

Фото без опису

До урочистостей долучились голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, заступник голови районної адміністрації Артем Майданик, заступник голови Коростенської районної ради Віктор Кутішенко, Більківський сільській голова Віталій Уманець, вихователі ДНЗ, батьки та, звичайно ж, діти.

Фото без опису

Відзначимо, що цьогоріч до садочка їх прийшло 22. Для повноцінного перебування дітей в ДНЗ було зроблено чимало  – ремонт, благоустрій території та головне – новий сучасний харчоблок.

Вітаючи присутніх, Юрій Тарасюк сказав: «Теплі слова хочеться сьогодні сказати всім, хто причетний до відкриття цього чудового дошкільного закладу. Особливі слова вдячності висловлюю на адресу вихователів та батьків. Саме ви виховуєте в дітях найкращі якості, допомагаєте їм осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність – неодмінні умови успішного виховання. Нехай попереду у вас і у ваших дітей будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!»

Очільник району також вручив працівникам закладу надзвичайно актуальний та корисний нині подарунок новий сертифікований безконтактний термометр та дезинфікуючі засоби від американської благодійної місії  Village Church.

Фото без опису

Нагадаємо, що напередодні нового навчального року благодійна місія Village Church передала такі ж безконтактні термометри та засоби дезинфекції всім навчальним закладам Коростенського району.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь