Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На переможців районного конкурсу соціальної реклами чекають дипломи, подяки та подарунки

Дата: 13.11.2020 11:48
Кількість переглядів: 421

Нещодавно ми розповідали про те, що в рамках відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми управлінням соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації було проведено районний конкурс соціальної реклами.

Фото без опису

Конкурс був спрямований на протидію торгівлі людьми, подолання гендерних стереотипів в суспільстві, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, подолання проблем домашнього насильства, насильства за ознакою статі, жорстокого поводження з дітьми.

Більше двох десятків креативних та цікавих робіт від учнівської молоді з 10 загальноосвітніх навчальних закладів району було надіслано на конкурс. Усі роботи відповідали меті і завданням конкурсу.

Фото без опису

За підсумками розгляду конкурсних робіт переможцями визнано:

В номінації «Відеоролик» І місце здобула робота команди Білківської СЗШ І-ІІІ ст. «Школа Володимира Матвієнка» на тему «Зупинимо боулінг разом!».

ІІ місце розділили між собою робота команди Холосненської СЗШ І-ІІІ ст. «Подолання гендерних стереотипів у суспільстві «Ми різні – ми рівні!» та робота учениці Михайлівської СЗШ І-ІІ ст. Колєнової Олександри «Я проти рабства! Будь вільний!».

ІІІ місце зайняли також дві роботи: команди Малозубівщинської СЗШ І-ІІІ ст. «Зупинимо насилля разом!» та команди Каленського НВК «СЗШ І-ІІ ст.-ДНЗ» на тему «Гендерна чуйність».

В номінації «Рекламний плакат» І місце здобула робота учня Білківської СЗШ І-ІІІ ст. «Школа Володимира Матвієнка» Тарасенка Богдана на тему «Кожна дитина має право».

ІІ місце розділили між собою робота учениці Васьковицького ліцею Галицької Ольги на тему «Він, вона у мріях рівні, наші справи неподільні» та робота учениці Малозубівщинської СЗШ І-ІІІ ст. Круликівської Тетяни на тему «Скажемо насильству – «Ні!!!».

ІІІ місце здобули роботи учениць Михайлівської СЗШ І-ІІ ст. Білошицької Анастасії на тему «Ми за гендерну рівність!» та Колєнової Олександри на тему «Торгівля людьми – злочин!».

На жаль, в зв’язку із погіршенням ситуації із захворюванням COVID-19 зібрати переможців та учасників конкурсу і в урочистій атмосфері відзначити їх дипломами, подяками та подарунками не можна. Та попри все нагороди чекають кожного.

Фото без опису

Так, 13 листопада, перебуваючи з робочим візитом в села Кожухівка Коростенського району, учасників конкурсу привітали голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик, начальниця управління соціальної політики Коростенської райдержадміністрації Лілія Ситнік.

Фото без опису

Інші нагороди керівництво управління соціальної політики просить забрати особисто безпосередньо в приміщенні установи. Для зв’язку із спеціалістом, що відповідальний за проведення конкурсу, телефонуйте за номером телефону – 0671053452. Щиро дякуємо за розуміння!

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь