Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ході робочої поїздки Наталія Остапченко ознайомилась зі станом справ у відділенні екстренної медицини Коростенської міської лікарні. ФОТО

Дата: 03.08.2021 11:48
Кількість переглядів: 407

Перебуваючи сьогодні з робочим візитом у Коростенському районі заступник голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко спільно із т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА Світланою Мошківською перевірила роботу центру вакцинації в м. Коростень та стан готовності до відкриття та роботи відділення екстреної медицини КНП «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради».

Фото без опису

До центру вакцинації та медичного закладу Коростеня також завітали голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, міський голова м. Коростень Володимир Москаленко, представники засобів масової інформації.

Нагадаємо, що реконструкція відділення екстреної медицини КНП «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» відбувається в рамках програми Президента України "Велике будівництво".

Відзначимо, що на сьогоднішній день вакцинуватись від COVID-19 може кожен охочий. Для цього необхідно звернутись до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь