Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

24 Червня, 2024 р., 16:38
В умовах воєнного стану пацієнти можуть отримати 47 препаратів інсуліну в аптеці безоплатно за електронним або паперовим рецептом. 
14 Червня, 2024 р., 14:33
Сьогодні, 14 червня, відзначається Всесвітній день донора крові.
12 Червня, 2024 р., 16:26
У Житомирській області у травні стартував сервіс транспортування пацієнтів у межах напряму відновлення доступу до медичних та психосоціальних послуг. Цією послугою можуть скористатися жителі Олевської, Народицької та Словечанської громад. Люди отримують направлення до вузьких спеціалістів під час огляду фахівцями мобільної медичної команди, а далі скеровуються до надавача послуг із транспортування.
10 Червня, 2024 р., 14:52
БФ «Право на захист» створив соціальний відеоролик про реабілітацію у сфері охорони здоров’я.
05 Червня, 2024 р., 15:42
На Житомирщині продовжують працювати мобільні медичні команди  у межах реалізації проєкту «Відновлення доступу до медичних послуг у громадах Житомирської області». Щотижня до населених пунктів Олевської, Словечанської та Народицької громад здійснюють виїзди мобільні медичні команди (ММК) у складі сімейного лікаря, медсестри, психолога та фахівця із соціальної роботи. Часом до ММК долучаються кардіолог, гінеколог чи невропатолог. У червні заплановане відвідування  13 сіл у цих громадах.
31 Травня, 2024 р., 15:59
Українці, які підписали декларацію з сімейним лікарем, мають право безоплатно отримати певні лабораторні та діагностичні дослідження.
24 Травня, 2024 р., 17:23
Сьогодні, 24 травня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні. Воно дозволить лікарям надавати вкрай важливу допомогу маленьким пацієнтам.
24 Травня, 2024 р., 11:41
За інформацією Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА, у період з 01 січня по 24 травня поточного року в пологових відділеннях закладів охорони здоров’я області народилось 2 446 дитини, з них 1269 хлопчиків та 1177 дівчаток.
22 Травня, 2024 р., 15:46
Корисний календар — це ваш незамінний помічник у плануванні здорового харчування відповідно до сезону. У травні ринки наповнюються свіжими овочами та ягодами, особливо важливо звернути увагу на те, що ми їмо.
14 Травня, 2024 р., 10:44
Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоровʼя є однією із передумов забезпечення якості та ефективності медичної допомоги. МОЗ України за сприяння проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку (далі – БПР) працівників сфери охорони здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь