Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенщина туристична

15 Липня, 2020 р., 10:38
Продовжуємо віртуальні екскурсії цікавими місцинами мальовничої Житомирської області. Нагадаємо, що пропонували вже цього літа відвідати унікальні туристичні локації в області: будиночок рибалки на острові кохання у Старому Солотвині Бердичівського району, сплави на каяках річкою Уж у Коростенському районі, перлину урочища Кип’яче – жіночий монастир Афонської ікони Божої Матері у Малинському районі.
09 Липня, 2020 р., 14:31
Унікальність та оригінальність даного маршруту в тому, що він розроблений у вигляді символічного кола та дозволяє розпочинати маршрут із будь-якого дня та продовжувати поїздку проти годинникової стрілки. Фінал маршруту буде залежати від того, з якого населеного пункту почне свою подорож турист. Маршрут підходить для мандрівників, що подорожують власним транспортом або для організованих груп туристів.
01 Липня, 2020 р., 14:26
Запрошуємо всіх бажаючих у супермандрівку Житомирщиною. Цього разу – до села Старий Солотвин, що у Бердичівському районі. Саме там знаходиться всім відомий з різних фото будиночок на воді. Це будиночок рибака на острові кохання.
01 Липня, 2020 р., 14:23
Житомирщина багата на дивовижні місця, які слід побачити на власні очі. Одне із них – жіночий монастир Афонської ікони Божої Матері в урочищі Кип’яче. 
10 Червня, 2020 р., 09:18
Городище Червона Гірка у Коростені У Коростенському районі Житомирської області городища були у населених пунктах Коростень, Михайлівка, Стремигород, Ушомир, Хотинівка, Шершні.
23 Січня, 2020 р., 09:18
Загадковою та містичною місциною Коростенщини цікавою для туристів є Галявина Громовище. Це місце наче магніт притягує до себе блискавки під час грози.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь