Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розширена апаратна нарада 03.03.2020

Дата: 03.03.2020 10:37
Кількість переглядів: 678

Сьогодні під головуванням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, за участі голови Коростенської районної ради Василя Клименка, заступника голови райдержадміністрації Артема Майданика, керівників структурних підрозділів, установ та організацій відбулась розширена апаратна нарада. На порядку денному стояло два питання.

Про подання декларацій державними службовцями за 2019 рік доповіла спеціаліст з питань захисту персональних даних, запобігання та виявлення корупції апарату Коростенської районної державної адміністрації Тетяна Волошенко.

З основними функціями та можливостями Порталу електронних послуг Пенсійного фонду України присутніх ознайомила начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Коростенського відділу обслуговування громадян (сервісний центр)  управління обслуговування громадян головного управління ПФУ в Житомирській області Ірина Матакова.

Далі голова Коростенської районної ради звернув увагу керівників установ та організацій на тому, що в період з 1 квітня по 1 травня 2020 року в Коростенському районі буде проведено місячник з благоустрою.

Василь Клименко закликав усіх: «Активно включитись в роботу та спільно із сільськими радами, працівниками відповідних підрозділів, установ та організацій навести лад на територіях, що відносяться до їх користування».

В свою чергу голова Коростенської районної адміністрації нагадав, що в області продовжуються перевірки нелегальних АЗС, а також на Житомирщині правоохоронні та контролюючі органи здійснюватимуть спільні перевірки підприємств лісозаготівлі та лісообробки.

«Громадськість має розуміти, що мета таких перевірок не закриття роботи підприємств. Головна мета – це легалізація бізнесу. Адже саме від цього залежить наповнення бюджету, підняття рівня економіки. І як результат – повернення на робочі місця наших громадян із-за кордону, де вони частіше за все працюють незаконно, незахищені в правовому полі та отримують в перерахунку по суті ті ж кошти що  на батьківщині, але працюють по 12 і більше годин. Тому ми маємо зробити все ж, щоб вони працювали на рідній землі, біля своїх родин, в комфортних умовах і легально», – підсумував нараду Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор з інформаційних технологій

та цифрового розвитку РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь