Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуманітарна допомога для жителів сіл Бехи, Каленське та Мала Зубівщина. 04.09.2020

Дата: 04.09.2020 15:37
Кількість переглядів: 1225

Гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, речей домашнього вжитку сьогодні отримали жителі сіл Бехи, Каленське та Мала Зубівщина. Важливий груз для сімей з різних категорій доставили особисто голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник заступник Артем Майданик та директор районного Центру соціальних служб Любов Барановська.

Раніше ми вже повідомляли, що гуманітарна допомога була отримана Коростенським районним центром соціальних служб для жителів району від норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка.

На сьогоднішній день такого роду допомогу вже отримали отримали жителі сіл Берестовець та Ходаки, Мединівка, Сарновичі, Холосне, Нивки та ЗлобичіКожухівської сільської ради, а також села Новина.

Сьогодні ж в селі Мала Зубівщина гуманітарну допомогу отримали сім 'ї, які перебувають на обліку районного центру соціальних служб як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В селі Бехи - сім’ї з різних категорій.

В селі Каленське гуманітарну допомогу для сімей, які перебувають на обліку в районному центрі соціальних служб як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах отримав та передасть родинам в найближчий час сільський голова Микола Куцепін.


В Каленський НВК було передано іграшки для підготовчого відділення навчального закладу.

З роботою Коростенського районного Центру соціальних служб в напрямку гуманітарної допомоги жителям району можна ознайомитись у відеосюжеті.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь