Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація

16 Грудня, 2020 р., 19:19
Система районних державних адміністрацій в Україні тепер відповідає новому адміністративно-територіального устрою країни. 
16 Грудня, 2020 р., 08:34
17 грудня 2020 року швейцарсько-український проєкт DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар із Іриною Грековою, яка поділиться досвідом ефективного управління освітою у громаді.
15 Грудня, 2020 р., 15:45
16 грудня об 11:30 відбудеться онлайн (Zoom) презентація довідника «Рівні права та можливості жінок і чоловіків у місцевому самоврядуванні».
14 Грудня, 2020 р., 13:26
У вересні цього року Верховна Рада України внесла зміни до Бюджетного кодексу України (№ 907-ІХ) щодо приведення у відповідність положень бюджетного законодавства у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи. Тому експерти з фінансових питань звертають увагу на те, що відбулися зміни у структурі бюджетної системи та у повноваженнях органів місцевого самоврядування.
11 Грудня, 2020 р., 10:55
Департамент з розвитку мереж Docudays UA громадської організації «Докудейз» проводить круглий стіл «Співпраця органів влади, місцевого самоврядування та громад для захисту прав людини та підтримки реформ. Міжгалузеві та кроссекторальні рішення». Круглий стіл відбудеться 14 грудня о 15:00 онлайн на платформі Zoom — доступ за посиланням. Акредитація ЗМІ — за посиланням.
07 Грудня, 2020 р., 09:49
05 грудня в газеті «Голос України» опубліковано текст Закону №1009-ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій” (законопроєкт №3651-д).
21 Квітня, 2020 р., 09:55
Навіщо децентралізація? Кожен мешканець села чи міста має право на сучасну медицину й освіту, доступні та якісні адміністративні, комунальні, соціальні послуги, гарні дороги, чисті й освітлені вулиці. Але люди можуть впливати на якість цих послуг лише тоді, коли відповідальні за їх надання знаходяться близько. Найближчою до людей владою є органи місцевого самоврядування: сільські, селищні міські ради та їхні виконкоми. Отже саме вони повинні мати широкі повноваження і достатньо коштів, щоб бути спроможними вирішувати усі місцеві питання і нести за це відповідальність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь