Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

«Довідник безбар’єрності» – проект з відкритим кодом, доступний для використання та цитування, який також можна доповнювати. Над ним працювали правозахисники, психологи, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, українські та міжнародні експерти. Посібник доступний за посиланням https://bf.in.ua.

Фото без опису

Посібник покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування. Презентація відбулася в Міжнародний день загального доступу до інформації за участю журналістів і головних редакторів провідних українських медіа.

Презентувала електронну версію «Довідника безбар’єрності» Перша леді України Олена Зеленська.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

13 Травня, 2024 р., 14:20
Стрес є природною реакцією на подразники, яку може переживати кожен. Серед його ознак:
08 Травня, 2024 р., 11:10
У Житомирській обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання Ради безбар’єрності за участю радниці-уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної.
07 Травня, 2024 р., 10:49
Всі люди здатні комунікувати, просто роблять це по-різному: хтось усно словами, а хтось – іншими способами. І найпростіший інструмент, яким ви можете скористатись при спілкуванні з людиною з інвалідністю, – це просто поставити запитання.
06 Травня, 2024 р., 17:54
Серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» навчить коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками.
01 Травня, 2024 р., 10:18
Розуміючи важливість відкритого та чесного діалогу з громадою, як інструменту побудови безбар’єрності на місцевому рівні, представники Ради безбар’єрності Житомирщини взяли участь у семінарі, присвяченому технікам комунікації з громадськістю.
30 Квітня, 2024 р., 15:43
Що робити, якщо здається, ніби людина на кріслі колісному потребує допомоги в громадському місці? Як загалом пропонувати людині з інвалідністю допомогу? А якщо це дитина?
26 Квітня, 2024 р., 12:56
Особливості спілкування з ветеранами  /  ветеранками, які мають порушення зору:
22 Квітня, 2024 р., 15:19
Гайд безбар’єрних подій – посібник із практичними рішеннями щодо підготовки та проведення онлайн та офлайн заходів, створений у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів».
15 Квітня, 2024 р., 16:56
На сторінці Invictus Games: Team Ukraine триває реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері, Канада.
09 Квітня, 2024 р., 16:19
Людину з порушеннями зору не варто хапати за руку, намагаючись провести вулицею, бо це – втручання в її особистий простір. Натомість можна запропонувати допомогу, і якщо людина погодиться, запитати, як саме ви можете це зробити.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь