Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та управління майном спільної власності

20 Вересня, 2023 р., 12:23
У рамках напрямів роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва щодо співпраці з міжнародними партнерами 20 вересня 2023 року відбулася зустріч за участі першої заступниці начальника обласної військової адміністрації Наталії Остапченко, директорки Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації Наталії Арендарчук, директорки Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації Олени Грищук, заступника директора Департаменту регіонального розвитку обласної військової адміністрації Сергія Сорокіна з представниками Литовської конфедерації промисловців: Андріусом Нікітінасом (Керівником проєкту «Парк інформаційних технологій Visoriai» (VITP)), Овідіюсом Янскаускасом (головою правління ЗАТ «JŪRĖS MEDIS»).
20 Вересня, 2023 р., 11:28
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України системно працює над створенням мережі безпечних та комфортних укриттів цивільного захисту. Зокрема, затверджено будівельні норми і стандарти, які встановлюють вимоги до проєктування шкіл, дитсадків, лікарень, житла.  Наступний етап — розробка практичних рішень, які стануть у нагоді як замовникам будівельних робіт, так і підрядникам.
04 Липня, 2023 р., 08:17
Уперше з 24 лютого 2022 року будівельні компанії планують збільшення чисельності своїх працівників. Про це свідчить опитування «Індекс очікувань ділової активності підприємств», яке провів Національний банк України у червні 2023 року для відстеження тенденцій в економіці.
20 Червня, 2023 р., 08:15
В Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) розпочато роботу сервісу, який дозволить подавати документи для державної реєстрації речових прав на майбутні об'єкти нерухомості (квартири, гаражні бокси, інші житлові приміщення).
28 Грудня, 2022 р., 12:20
В Україні запустили портал про реформу містобудування, на якому можна ознайомитися з концепцією реформи, переглянути відео обговорень та отримати відповіді на найпоширеніші запитання.
23 Лютого, 2022 р., 16:13
Сьогодні в актовій залі Коростенської районної ради відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради, яка функціонує  при відділі інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та управління майном спільної власності.
25 Січня, 2022 р., 10:58
Все про будівельний паспорт, документація, виготовлення та строки у цьому матеріалі.
01 Грудня, 2021 р., 13:49
Це перший документ, який потрібно отримати для зведення багатоквартирних будинків та більшості промислових об’єктів. У документі є інформація про можливу поверховість та щільність забудови, відступи будинків від інших будівель та червоних ліній.
25 Серпня, 2021 р., 11:35
Верховною Радою України у другому читанні був ухвалений Проєкт Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель, реєстраційний номер 2280.
25 Серпня, 2021 р., 10:56
20 серпня 2021 року в приміщенні обласної державної адміністрації, за участю заступник директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Мединського Віктора Христофоровича, начальника відділу містобудування, архітектури та містобудівного кадастру департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Умінської Валентини Станіславівни, представників Житомирського обласного Управління екології та природних ресурсів, Головного Управління ДСНС України в Житомирській області відбулось засідання обласної архітектурно-містобудівної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь