Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та управління майном спільної власності

21 Квітня, 2020 р., 12:46
Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 грн до 1000 грн. Таке збільшення передбачено постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України, яка набула чинності 18 квітня 2020 року.
07 Квітня, 2020 р., 13:04
Можливості комунальних служб, які займаються збиранням, сортуванням та утилізацією відходів, значно зменшилися у порівнянні зі звичайним часом.
06 Квітня, 2020 р., 16:37
В частині забезпечення роботи відповідних закладів рекомендується з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торговельного залу за умови дотримання дистанції між ними не менше 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.
12 Березня, 2020 р., 13:08
11 березня Уряд тимчасово, до 1 червня 2020 року, обмежив експорт товарів протиепідемічного призначення. Зазначає “Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь