Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та управління майном спільної власності

15 Червня, 2020 р., 11:50
Онлайн-складова — це Національна онлайн-платформа для підприємців Дія.Бізнес (https://business.diia.gov.ua), яка була запущена 28.02.2020 року.
03 Червня, 2020 р., 15:25
Сьогодні, 3 червня, на засіданні Уряду прийнято постанову, яка запроваджує принцип екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок. Це означає, що відтепер рішення про реєстрацію земельної ділянки може бути прийнято будь-яким державним кадастровим реєстратором, обраним за принципом випадковості системою Державного земельного кадастру. 
27 Травня, 2020 р., 13:30
Сьогодні, 27 травня, на засіданні Уряду, було презентовано Державну програму стимулювання економіки для подолання негативних наслідків, спричинених COVID-19. Метою Програми є впровадження комплексної системи заходів для стабілізації та сталого розвитку економіки України, зростання зайнятості населення шляхом збереження існуючих і стимулювання створення нових робочих місць.
26 Травня, 2020 р., 16:13
Сорсингова платформа утворена з метою підтримки та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників, а саме надання сприяння у встановленні ділових зв’язків українських виробників та постачальників послуг із потенційними партнерами закордоном.
15 Травня, 2020 р., 13:24
Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 22.04.2020 № 341 «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення», якою тимчасово запроваджується державне регулювання цін на товари, що мають істотну соціальну значущість та товари протиепідемічного призначення шляхом декларування зміни роздрібних цін у разі їх збільшення.
29 Квітня, 2020 р., 15:26
Уряд ще більше розширив можливості рефінансування діючих кредитів бізнесу за умови збереження робочих місць та зарплат найманим працівникам. Відповідні зміні прийняті в програму «Доступні кредити 5-7-9%» на засіданні Кабінету міністрів України 29 квітня за ініціатив Мінекономіки та Мінфіну.
29 Квітня, 2020 р., 15:19
Сьогодні, 29 квітня, на засіданні Уряду було прийняте рішення, яким буде врегульоване питання роботи агропродовольчих ринків в Україні в умовах карантину.
27 Квітня, 2020 р., 18:00
Вже в середу на черговому засіданні Уряду планується прийняти рішення, яке врегулює роботу агропродовольчих ринків в умовах карантину. Про це зазначив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко в інтерв’ю одному з українських телеканалів.
24 Квітня, 2020 р., 19:26
Одним з найпопулярніших інструментів для освіти під час карантину стали онлайн-конференції, організовані у програмі Zoom.
22 Квітня, 2020 р., 16:02
Сьогодні, 22 квітня, на черговому засіданні КМУ ухвалив постанову “Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення, що необхідні для запобігання поширенню епідемій, пандемій, коронавірусної хвороби (COVID-19)”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь