Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура, молодь та спорт

09 Грудня, 2020 р., 11:17
Міністерство молоді та спорту забезпечує формування та реалізує державну політику в молодіжній сфері. Але що це означає? Який зміст вкладається в визначення «державна молодіжна політика»? На ці та інші запитання відповість новий проект «Молодіжна політика в Україні: політика, практика, аналітика» (екосистема молодіжної політики).
17 Листопада, 2020 р., 09:58
Турніром з футболу на Кубок імені Гетьмана Вигівського завершився футбольний сезон 2020 року. В змаганнях брали участь ФК «Грозине», ФК «Новаки», ФК «Давидки», ФК «Бондарівка», ФК «Сокорики», ФК «Чигирі», ФК «Лугини». У фінальній частині змагань, які відбулися 14 листопада 2020 року на стадіоні «Локомотив» м. Коростеня зустрілись команди с. Грозине та с. Новаки.
28 Жовтня, 2020 р., 12:52
25 жовтня завершився чемпіонат Коростенського району з футболу 2020 року. Грамотами, кубками, медалями, грошовими преміями ГО «Федерація футболу Коростенського району» нагороджені команди-переможці чемпіонату: ФК «Ушомир» (ІІІ місце), ФК «Сокорики» (ІІ місце), ФК «Грозине» (І місце).
27 Жовтня, 2020 р., 12:54
З метою творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів області, розвитку художнього та естетичного смаку, виявлення і підтримки талановитих майстрів, створення сприятливих умов для подальшого розвитку візуального мистецтва та мистецтва фотографії, поширенню кращих традицій фотомайстерності для створення якісного візуального продукту департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації спільно з обласним Центром народної творчості оголосили про проведення фотоконкурсу «Рідний край – моє Полісся», темою якого цього річ є «Українська хустка».
20 Жовтня, 2020 р., 12:15
Відшуміло, відгомоніло, від багрянилося й на славу відбулося… Навіть попри страшну світову коронавірусну пандемію, інші негаразди. Правда, в дещо іншому форматі. Не було звичних відвідин меморіалом, поїздки на садибу-музей Василя Юхимовича. Але в Коростень прибули гості з багатьох міст України, шанувальники й митці рідного слова, журналісти. І живі квіти – до пам’ятника Великому Кобзарю.
16 Жовтня, 2020 р., 12:19
З 17 по 18 жовтня 2020 року на автошляхах Житомирської області (Іршанська селищна об’єднання територіальна громада, Хорошівський та Коростенський райони) відбудеться V етап чемпіонат України з ралі 2020 року «РАЛІ СТОЛИЦЯ». Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА. 
23 Вересня, 2020 р., 16:41
Головний спеціаліст сектору культури, молоді та спорту Коростенської райдержадміністрації Жанна Сидоренко інформує про хід відкритого чемпіонату Коростенського району з футболу станом на 23.09.2020 року.
15 Вересня, 2020 р., 08:33
Український інститут книги оприлюднив Перелік відібраних бібліотек, які отримають книжкові видання для поповнення бібліотечних фондів вже у 2020 році. До числа з відібраних 19 бібліотек Житомирської області потрапила і Коростенська районна бібліотека ім.М.Сингаївського.
14 Вересня, 2020 р., 09:00
В погожі осінні дні щороку кожної другої суботи вересня не лише тренери, спортсмени, вчителі фізкультури, та й всі громадяни нашої держави, які прагнуть здоров’я, краси, які прагнуть молодості тіла і духу відзначають День фізичної культури і спорту. Саме тому на зустріч в дружньому тісному колі зібралися напередодні свята ветерани галузі, всі, хто займається і живе спортом, хто підтримує фізкультурно-спортивний рух на Коростенщині. Ну і ті, хто дуже скучив за творчим спілкуванням з людьми.
09 Вересня, 2020 р., 11:31
Фізична культура і спорт об’єднують людей різного віку, професій, переконань і національностей, дарують відчуття повноти життя, загартовують волю і характер. Саме фізична культура і спорт продовжують залишатися надійним джерелом гарного настрою, оптимізму і здорового способу життя. Тож, відповідно Указу Президента № 340/94 від 29 червня 1994 року у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів, активістів спорту - День фізичної культури і спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь