Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура, молодь та спорт

29 Грудня, 2021 р., 10:19
26 грудня на базі спортивного залу ТДВ "Коростенський щебзавод" відбулись районні змагання з волейболу серед чоловічих команд на Кубок Абдули Усенова, приурочені 78 річниці визволення Коростенщини від німецько-фашистських загарбників. Змагання були започатковані в 1991 році Коростенською районною організацією Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
20 Грудня, 2021 р., 13:27
19 грудня на базі Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись обласні змагання з шахів, шашок, настільного тенісу в залік Колосіади серед кращих сільських спортсменів Житомирщини пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Костянтина Кириловича Марчука, обласних спортивних ігор серед ветеранів пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Олександра Миколайовича Дідовця.
13 Грудня, 2021 р., 22:55
11 грудня на волейбольних майданчиках смт. Ємільчино відбулись обласні змагання з волейболу серед ветеранів пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Олександра Миколайовича Дідовця.
08 Листопада, 2021 р., 15:10
Відповідно до Указу Президента № 1241/97 «Про День української писемності» 09 листопада встановлено в Україні День української писемності та мови.
26 Жовтня, 2021 р., 10:31
Мета Програми: надання можливості громадянам України з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби або на посадах в органах місцевого самоврядування отримати знання з питань парламентаризму і демократії, експертно-аналітичного забезпечення законодавчого процесу, а також набуття практичних навичок роботи в Апараті Верховної Ради України.
19 Жовтня, 2021 р., 12:15
18 жовтня 2021 року в одному з туристичних магнітів Житомирщини – Національному музеї космонавтики імені С.П.Корольова, пройшов перший обласний туристичний форум, організований Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.Участь у форумі взяло39 представників відповідальних за сферу туризму в райдержадміністраціяхта територіальних громадах Житомирської області.
07 Жовтня, 2021 р., 10:44
06 жовтня на базі ФОК м. Коростень відбулись районні змагання з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячені Дню захисника і захисниць України.
06 Жовтня, 2021 р., 11:39
Вже п’ятий рік поспіль за ініціативи Міністерства оборони України з метою популяризації спорту серед допризовної молоді та удосконалення її фізичної підготовки до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях і правоохоронних органах України проводяться змагання з футзалу.
04 Жовтня, 2021 р., 13:05
Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. 
19 Вересня, 2021 р., 09:32
18.09.2021р. на базі Горщиківського ліцею відбулися обласні змагання воїнізованого кросу на приз нашого земляка, уродженця с. Поліське, генерал- полковника Жмаченка П.Ф. Саме він очолював ДТСААС України протягом десяти років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь