Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

13 Березня, 2020 р., 09:28
Щороку, з наближенням весни в містах та селах, на полях, пагорбах та вздовж доріг рухаються вогняні «фронти», які знищують на своєму шляху все живе. Внаслідок необережного поводження з вогнем, чи звичайної людської халатності й необачності на відкритих територіях, господарських угіддях, уздовж транспортних магістралей, на узбіччях населених пунктів горить суха рослинність.
24 Лютого, 2020 р., 12:05
При штормових попередженнях, коли сила поривів вітру досягає 15-20 і навіть 30 м/с, рятувальники рекомендують дотримуватися основних правил по техніці безпеки в населених пунктах різного типу.  Під час шквалу чи шторму в умовах маленьких міст і мегаполісів можна теж постраждати. До речі, урагани у нас теж бувають, коли від вітру ламаються і дерева, і рекламні конструкції.
18 Лютого, 2020 р., 11:23
Взимку значно збільшується кількість пожеж у житловому секторі, що призводять не лише до значних матеріальних збитків, але й, що найголовніше – до травмування та загибелі людей. 
17 Лютого, 2020 р., 16:30
Пониження температури супроводжуються інтенсивним використанням приладів опалення у сільській місцевості, коли для обігріву оселі  та приготування їжі використовується пічне опалення, плита на твердому паливі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь