Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

28 Серпня, 2020 р., 10:42
На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 27 серпня затверджено рішення про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
27 Серпня, 2020 р., 19:32
Сьогодні, 27 серпня, відбулася зустріч представників Коростенської районної державної адміністрації та ДП «Коростенський лісгосп АПК» з фахівцями ДФУ «АГРО». Під час проведення робочої наради були обговорені актуальні питання щодо запобігання пожеж в екосистемі. Слід відзначити, що на підприємстві проводиться активна робота з метою попередження та недопущення виникнення пожеж, присутній належний контроль з боку відповідальних керівних працівників сільгосппідприємства. Так було зазначено, щотехніка виходить в поле справною та обладнана первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками. Працівники проходять необхідний інструктаж та попереджені про відповідальність за дотримання правил пожежної безпеки під час збору врожаю.
21 Серпня, 2020 р., 14:48
Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність у поводженні з вогнем коло хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні тощо, можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат.
20 Серпня, 2020 р., 12:21
19 серпня проведено виїзний семінар в Стремигородському ССТ. Голова правління Коростенської РСС Тамара НІКИТЮК та члени комісії здійснили обстеження технічного стану будівель та споруд магазинів в с. Старики, с. Мелені, с. Шершні, с. Стремигород, с. Хотинівка, с. Соболівка.
17 Серпня, 2020 р., 12:24
У поточному році, враховуючи встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до роботи закладів торгівлі та громадського харчування додано ряд вимог. Щодо дотримання карантинних заходів з березня місяця Коростеннським відділом Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, спільно з відділом з питань оборонної роботи, цивiльного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської райдержадміністрації, Коростенським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області та органами місцевого самоврядування (за згодою) здійснено перевірки роботи торгівельних закладів.
13 Липня, 2020 р., 08:25
ПАМ’ЯТКА НАСЕЛЕННЮ!
06 Липня, 2020 р., 14:42
Виникає в результаті тривалого перебування на сонці або в занадто жаркому приміщенні.
01 Липня, 2020 р., 10:26
Гроза та злива може супроводжуватися громом та блискавицею. Блискавка – гігантський електричний іскровий розряд в атмосфері, що проявляється яскравим спалахом світла й громом, що її супроводжує.
29 Червня, 2020 р., 08:49
Коли температурні показники щонайменше на 10 °C перевищують середню високу температуру регіону і це триває кілька тижнів, йдеться про надзвичайну спеку. Вона виснажує, негативно впливає на організм, тож варто уникати зайвих фізичних навантажень, правильно харчуватися й пити, дотримуватися режиму дня.
25 Червня, 2020 р., 15:05
24 червня в Коростенській районній державній адміністрації відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь