Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Житомирській області продовжує проводити позапланові перевірки дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей

Дата: 03.02.2020 13:49
Кількість переглядів: 574

Для рятувальників питання забезпечення ефективного протипожежного захисту на об’єктах із масовим перебуванням людей має особливий пріоритет. Співробітники ДСНС продовжують проводити перевірки у школах, садочках, закладах охорони здоров'я та торговельно-розважальному центрі з метою контролю за дотриманням вимог пожежної і техногенної безпеки, а також спілкуються з працівниками щодо профілактики надзвичайних подій.

Фото без опису

Так, на виконання доручення Прем’єр-міністра України фахівцями районних підрозділів Управління ДСНС України у Житомирській області продовжуються проводитися позапланові перевірки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей щодо дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Станом на 31 січня 2020 року вже перевірено 49 об’єктів із запланованих 100.

Упродовж 24-31 січня фахівцями Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області перевірені:, дошкільні навчальні заклади №1,№ 19, № 14, Центр розвитку дитини № 4, та Коростенська загальноосвітня школа І –ІІІ ступенів №8., Коростенський міський ліцей.

Надзвичайники проводили профілактичні інструктажі та лекційні заняття з персоналом, дошкільнятами і учнями превіряємих об’єктів, а також практично відпрацювали порядок дій по евакуації з приміщень у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації. Також відпрацьовувалися практичні дії щодо застосування вогнегасників на первинних стадіях загорянь, де всі охочі мали змогу спробувати самостійно загасити умовне багаття.

Під час перевірок особливу увагу рятувальники звертали на утримання евакуаційних шляхів і виходів, відповідність вимогам безпеки електромереж, наявність і належний стан первинних засобів пожежогасіння, працездатність систем протипожежного захисту, внутрішнього та зовнішнього водопостачання тощо.

Окрім перевірок стану пожежної безпеки та спілкування з адміністрацією закладів, фахівці ДСНС також перевіряють і дії персоналу та керівників на випадок виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

Подібна профілактична робота проводиться по всій території України аби гарантувати громадянам безпечні умови перебування на об’єктах із масовим перебуванням людей.

Рятувальники Коростенщини



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь