Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні можливості для ІГС області

Дата: 17.02.2020 14:49
Кількість переглядів: 461

Якщо ви у пошуках нових ідей та знань – перегляньте актуальну добірку можливостей для громадськості. Обирайте цікаві події для свого розвитку, беріть участь у конкурсах, грантах.

Фото без опису

«Байєр» оголошує конкурс соціальних проєктів

Компанія «Байєр» оголошує про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в рамках сьомого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Подання заявок на перший етап відбуватиметься до 23 лютого 2020 року. Пропозиції соціальних проєктів приймаються за такими напрямами:

  • освітні програми;
  • програми зі сталого розвитку середовища громад.

Відбір пропозицій проєктів здійснюватиметься у два етапи. На першому етапі громадські організації подають коротку інформацію про проєкт українською мовою. Організації, які пройдуть попередній відбір, подадуть на другий етап більш детальну інформацію про проєкт та організацію англійською та українською мовами. Планується, що остаточне рішення про отримувачів грантів оголосять влітку 2020 року.

Завантажити анкету першого етапу та ознайомитися з вимогами до учасників можна на сайті компанії «Байєр»

Максимальний розмір гранту, що може бути наданий – 200 000 грн. Проєкти не повинні мати жодного зв’язку з комерційною діяльністю компанії. Проєктна діяльність може бути розрахована на термін до 6 місяців. До участі у конкурсі приймається одна заявка від кожної організації.

Дедлайн – 23 лютого 2020 року.

Конкурс секторально-цільових грантів від Pact

Конкурс секторально-цільових грантів є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Міжнародною організацією Пакт. Метою програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Конкурс заявок Об’єднання, адвокація, співпраця: підтримка коаліцій ОГС заради реформ (Підтримка секторально-цільових ініціатив на національному, субнаціональному та місцевому рівнях).

Програма «Долучайся!» має на меті сприяти розвитку ефективних національних, регіональних та місцевих громадських коаліцій та ініціатив, спрямованих на просування демократичних реформ. Через надання секторальних цільових грантів Програма «Долучайся!» надає підтримку ОГС для створення механізмів співпраці між громадянським суспільством та державними структурами, створення багаторівневих мереж, проведення нагляду та моніторингу. Такі гранти будуть надаватися для просування євроінтеграції, судової, медичної, освітньої, пенсійної та інших реформ. Особливу увагу буде приділено проектам, що сприяють коаліціям організацій у їхній роботі зі сприяння процесу реформ на субнаціональному та місцевому рівнях.

Кінцевий термін подання проектних пропозицій: жодного – конкурс є відкритим і безтерміновим. Пакт розглядатиме заявки на постійній основі. Заявники отримають відповідь з рішенням протягом 45 днів від дати отримання Пактом повного пакета документів заявки.

Для участі у конкурсі – завантажте та скористайтеся формами заявки на отримання гранту, бюджету та описової частини бюджету за цим посиланням.

Конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad

Greencubator оголошує про прийом заявок від українських команд на найбільший в світі конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad (CLP)! Конкурс охоплює 55 країн світу, його переможці отримають призи в 10 000, 5 000 та 2 500 євро, а фіналісти — доступ до акселератора EIT Climate-KIC, з фокусом на комерціалізації cleantech-стартапів. Заявки приймаються до 10 травня.

Мета конкурсу ClimateLaunchpad — допомогти командам, які мають «зелену» бізнес-ідею, пройти шлях від  проекту на серветці до робочого cleantech-бізнесу, допомогти таким ідеям швидко перетворитися на динамічні успішні компанії, що створюють низьковуглецеве, дружнє до довкілля майбутнє.

Заявки від українських учасників приймаються до 10 травня 2020 рокувключно. Тренувальний буткемп відбудеться у Києві в середині червня, а національний фінал — наприкінці липня. На глобальний фінал у вересні вирушать двоє переможців з кожної країни.

Подати заявку на ClimateLaunchpad 2020!

Гранти на мікропроекти від посольства Федеративної Республіки Німеччини

Посольство Німеччини в Україні щороку надає підтримку обмеженій кількості  мікропроектів, які спрямовані на поліпшення умов життя вразливих верств населення. Йдеться про проекти, що реалізовуються протягом короткого терміну, як правило до трьох місяців. Дедлайн – 21 лютого 2020 року.

У співпраці з ініціативами громадянського суспільства та комунальними закладами, за умови надання ними власних суттєвих внесків, за минулі декілька місяців було, серед іншого, відремонтовано і переоснащено їдальні і кухні сільських шкіл, придбано терапевтичне і тренувальне обладнання для реабілітаційних центрів, проведено ремонт санвузлів і вікон у дитсадках і сільських школах, а також реконструйовано пральну кімнату міського притулку для громадян похилого віку.

Також і в 2020 році Посольство має намір підтримувати різні проекти шляхом надання часткового фінансування.

Заявки на отримання коштів можуть бути подані до 21 лютого 2020 року.

Докладнішу інформацію Ви знайдете ТУТ.

Гранти для організацій на реалізацію мистецьких проєктів за участі молоді

Гранти надаються House of Europe в рамках програми творчої підготовки та розбудови потенціалу молоді, яка підтримує проєкти, що залучають молодих людей віком від 16 до 25 років та мають на меті розвиток локальних мистецьких ініціатив.  Дедлайн – 28 лютого 2020 року.

Головними дійовими особами поданих на конкурс проєктів є молодь, яка хотіла б долучитись до процесу змін у суспільстві через спільні практики сучасного мистецтва та мистецького активізму. Програма передбачає співпрацю організацій та молоді з менторами – молодими художниками з ЄС. Основним фокусом програми є підтримка локальних спільнот та локальних низових ініціатив в регіонах України (зокрема в малих та середніх містах.

Програма розпочинається у січні 2020 року та триватиме до листопада 2022 року. Програма є частиною House of Europe, фінансується Європейським Союзом та реалізується Goethe-Institut в Україні.

Ця можливість найкраще підходить для організацій:

– Які бажають розвивати локальну художню спільноту та створюють проєкти, де головними учасниками є молоді люди віком від 16 до 25 років

– Які зацікавлені в колаборації з ментором з ЄС

– Що зазвичай мають обмежений доступ до фінансування

Ця можливість передбачає:

– Грантову програму для реалізації мистецьких проєктів

– Підтримку інноваційних методів роботи з молоддю

– Фокус на сучасні мистецькі практики

Заявка з необхідним пакетом супровідної документації подається в електронній формі через онлайн-платформу: https://houseofeurope.org.ua/opportunity/36


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь