Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Детінізація економіки, формування Перспективних планів громад та продовження медреформи – основні пріоритети для регіонів

Дата: 19.02.2020 09:00
Кількість переглядів: 346

Саме на цих напрямках роботи в регіонах наголосив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час всеукраїнської селекторної наради сьогодні, 18 лютого. Участь у нараді взяли голова ОДА Віталій Бунечко, перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко та заступники голови ОДА Наталія Остапченко та Віктор Градівський.

Фото без опису

«Продовжуємо роботу над детінізацією ринку пального, боротьбу з незаконною торгівлею нафтопродуктами. Важливо донести бізнесу  і громаді на місцях, що це постійне явище. Нова реальність, до якої треба звикати. Працювати можна лише з документами, які дають дозвіл на здійснення відповідної діяльності», – сказав Олексій Гончарук.

Також Прем’єр-міністр наголосив на посиленню контролю за видобутком корисних копалин.

За його словами, Перспективні плани громад в кожній області вже мають бути сформовані зі 100% покриття територій та відповідно до нових вимог. Такі плани вже подали 16 областей, серед яких і Житомирщина.

Також Глава Уряду відмітив, що до старту медреформи для вторинної ланки медичних закладів залишився місяць. Тому всім варто концентрувати увагу на закладах охорони здоров’я, аби вони вчасно законтрактувалися з НСЗУ та відповідали їх вимогам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь