Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось термінове позачергове засідання комісії з питань бюджету та комунальної власності районної ради

Дата: 19.03.2020 13:10
Кількість переглядів: 713

Сьогодні в Коростенській районній раді під головуванням голови комісії з питань бюджету та комунальної власності районної ради Віктора Кутішенка за участі запрошених голови Коростенської районної ради Василя Клименка, голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, голови Ушомирської ОТГ Людмили Малої, керівників районних медичних установ Алли Желєзнякової та Наталки Бугайової, депутатів районної ради відбулось термінове позачергове засідання комісії з питань бюджету та комунальної власності районної ради.

Фото без опису

Заслухавши інформацію директора комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради» Алли Желєзнякової, головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради щодо забезпеченості підприємств необхідними засобами у разі виявлення короновірусної інфекції COVID-19 комісією було зроблено висновок внести зміни до районного бюджету Коростенського району на 2020 рік, а саме спрямувати на проведення видатків КНП «Коростенський районний центр медико-санітарної допомоги» та КНП «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради». Загалом було виділено 3 млн. грн. з бюджету району та за рахунок Ушомирської та Кожухівської сільських рад.

В свою чергу голова Коростенської районної державної адміністрації подякував всім присутнім за швидке реагування та зібрання комісії. «Особлива вдячність за ваше розуміння проблеми та плідну співпрацю районної влади, депутатів районної ради, сільських голів Ушомирської та Кожухівської сільських рад, керівників медичних установ. Наша місія створити всі умови для праці медиків, їх захисту та задля безпеки громадян, жителів Коростенщини», – відзначив Юрій Тарасюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь