Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Землевпорядники Житомирщини передали у власність учасникам бойових дій 9,6 тис. га землі

Дата: 02.04.2020 13:21
Кількість переглядів: 266

У Житомирській області від початку запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасники бойових дій завершили процедуру оформлення у власність 6 тис. 086 земельних ділянок сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Проекти землеустрою затверджені на земельні ділянки загальною площею 9 тис. 604 гектари.

Фото без опису

Найбільше земель військовослужбовці отримали для ведення особистого селянського господарства –  4 тис. 904 ділянки площею 9 тис. 480 га. Для індивідуального садівництва військовим надали 1 тис. 182 ділянки площею 124 га.

Усього за цей період до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області від військовослужбовців надійшло 17 тис. 915 заяв щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою і щодо затвердження проекту землеустрою та передачі у власність земельної ділянки. За результатами їх розгляду військовим надано 9 тис. 843 дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 14 тис. 632 гектари. 

Довідково. На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь