Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Житомирщині поліцейські патрулі переконують громадян дотримуватись карантинних вимог

Дата: 22.04.2020 09:25
Кількість переглядів: 377

У містах Бердичеві, Житомирі, Коростені, Коростишеві та Малині  введено додаткові патрулі для контролю за дотриманням громадянами карантинних обмежень.  Для цього, окрім поліцейських, залучено нацгвардійців. Загалом функції із забезпечення безпеки та правопорядку виконують майже 400 правоохоронців у складі  понад 200 піших та автопатрулів.

Фото без опису

Про це інформує головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Наразі під їх охороною перебувають близько півтора десятка об’єктів, у тому числі  лікарні та місця обсервації або проживання хворих. Також проводяться заходи із контролю дотримання самоізоляції осіб, щодо яких встановлений відповідний режим.

 Загалом, як повідомив Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, станом на 21 квітня складено 124 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Найбільше таких порушень зафіксовано у м. Житомирі – 50 та у районі – 9; Бердичеві – 10; Коростишеві – 8; Малині – 7; Овручі – 6; Новограді-Волинському – 5; Коростені, Лугинах, Попільні, –  по 4; Баранівці та Хорошеві – по 3; Андрушівці та Любарі – по 2; Брусилові, Ємільчиному, Народичах, Олевську, Пулинах, Романові та Чуднові – по 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь