Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Держпродспоживслужби щоденно здійснюють моніторинг стану виконання протиепідемічних вимог

Дата: 20.05.2020 16:34
Кількість переглядів: 751

На сьогодні в Житомирській області в рамках послаблення карантинних обмежень відновили свою діяльність 22 агропродовольчих ринки. Спеціалістами районних та міського управлінь спільно з представниками адміністрацій ринків щоденно здійснюється моніторинг стану виконання протиепідемічних вимог, зазначених у постанові головного державного санітарного лікаря України №14 від 27 квітня 2020 року.

Фото без опису

Зокрема, нещодавно внесено зміни до зазначеної вище постанови, відповідно яких відстань між робочими місцями продавців повинна становити не менш як півтора метри , за умови наявності між місцями торгівлі захисних екранів, або три метри – у разі їх відсутності. http://zt-dpss.gov.ua/wp-content/uploads/Постанова-21.pdf

Грубих порушень протиепідемічних вимог у ході моніторингових перевірок спеціалістами не виявлено, у випадку незначних зауважень від представників Держпродспоживслужби – недоліки відразу усуваються, суб’єкти господарювання беруть до уваги рекомендації фахівців, адже особисто зацікавлені в провадженні торгівельної діяльності на території ринків.

Фото без опису

Проведення заходів з дезінфекції та впорядкування місць торгівлі та територій агропродовольчих ринків також відбувається за безпосереднім наглядом та відповідно до рекомендацій представників Держпродспоживслужби. Крім того, спеціалістами Держпродспоживслужби продовжується активна роз’яснювальна робота серед населення щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Наразі моніторинг за діяльністю агропродовольчих ринків Житомирської області у період карантину триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь