Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб вітає з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2020 18:46
Кількість переглядів: 593

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Кожна дитина має повне право бути захищеною. День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Саме тому з турботою про дітей Коростенським районним центром соціальних служб спільно з службою у справах дітей 1червня проведено виїзд в населені пункти Коростенського району. Відвідано сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, в тому числі, сім’ї які перебувають під соціальним супроводом Коростенського районного центру соціальних служб. Дітям зазначеної категорії сімей надано іграшки, а дітям до року – одяг. Фотозвіт тут.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині. Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь