Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Мандруй_Житомирщиною: екотуризм та сучасне бджільництво

Дата: 28.07.2020 08:22
Кількість переглядів: 1136

На території Дендропарку “Перемога” відомого українського науковця Анатолія Потопальського в с.Ходаки Коростенського району під відкритим небом розпочав роботу музей бортництва.

Фото без опису

Деякі з експонатів музею нараховують 100 і більше років і є діючими по сьогодні. Тут зустрічається минуле і сучасність бджільництва.

Про відродження бортництва на території Коростенського району розповідає голова Спілки пасічників Коростенщини «Медове Полісся» Володимир Клименко та запрошує побачити роботу справжньої пасіки на власні очі.

Серед галузей тваринництва, які чудово підходять для розвитку та впровадження в природних умовах Коростенщини є бджільництво. Для багатьох жителів району – це корисне, цікаве й благородне хобі, та для декого дана галузь – джерело здоров’я та добробуту людей.

“На сьогоднішній день, як би важко не було пасічникам України, вони все ж працюють. І не просто працюють, а відроджують ремесло наших прадідів — бортництво”, — розповів Володимир Клименко.

Детальніше дивіться у ВІДЕОСЮЖЕТІ.

Нагадаємо, що під час туристичного маршруту “Житомирщина в особах” ви можете дізнатися про видатних особистостей, які народилися та проживали на теренах Житомирщини. 

Довідково. Громадська організація «Спілка пасічників Коростенщини «Медове Полісся»» координує роботу бджолярів району та надає методичну, інформативну та організаційну допомогу представникам галузі апікультури району.

#Мандруй_Україною

#Мандруй_Житомирщиною


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь