Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Децентралізація: В’ячеслав Негода та Віталій Бунечко провели спільний брифінг у Житомирі. ВІДЕО

Дата: 26.08.2020 15:29
Кількість переглядів: 482

Сьогодні, 26 серпня, у м.Житомирі відбулася відкрита дискусія «Вектори децентралізації: про завдання та подальші кроки», яку провели заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні Ольга Лебединська, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні Віктор Венцель, заступник виконавчого директора АМУ Ярослав Рабошук.

Фото без опису

Участь у заході також взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови ОДА Віктор Градівський, перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, а також представники структурних підрозділів ОДА, депутати обласної ради, голови районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міст обласного значення, асоціацій органів місцевого самоврядування та експерти.

Під час заходу учасники обговорили законопроєкти про місцеве самоврядування та про місцеві державні адміністрації, а також проєкти змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансового забезпечення повноважень органів місцевого самоврядування та змін до Податкового законодавства, які розширять можливості нарощування надходжень до місцевих бюджетів.

Після проведення відкритої дискусії відбувся спільний брифінг заступника Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслава Негоди та голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка для регіональних ЗМІ.  

Довідково. Захід організовано Міністерством розвитку громад та територій України за партнерської підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Із текстами цих законопроєктів можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь