Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Головою Коростенської районної ради вперше обрано жінку!

Дата: 02.12.2020 14:38
Кількість переглядів: 2102

Сьогодні в Коростенській районній раді об 11.00 год розпочали свою роботу новообрані депутати VIII скликання. На початку засідання оголосила про результати виборів та видала депутатам посвідчення голова Коростенської територіальної виборчої комісії Олена Яблонська.

Фото без опису

Також на сесії було обрано голову Коростенської районної ради. Відзначимо, що вперше за всю історію райради нею стала жінка. Шляхом самовисування на цю посаду було обрано Юлію Олександрівну Гаєвську.

На вибори Юлія Гаєвська йшла від Житомирської обласної організації політичної сили "Слуга народу". Юлії Олександрівні 35 років, одружена, має дітей, вищу освіту, нині працює начальником Малинського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Житомирській області.

Фото без опису

Також сьогодні планували розглянути питання обрання заступника голови Коростенської районної ради та утворити постійні комісії райради. Засідання сесії на даний час продовжується.

Фото без опису

Участь в засіданні бере 39 депутатів з 42, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, представники ЗМІ, громадскість.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь