Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На онлайн зустрічі говорили про ефективні способи взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади району та недопущення отруєння бджіл агрохімікатами

Дата: 22.02.2021 09:17
Кількість переглядів: 536

18 лютого за участю Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби України у Житомирській області, представників територіальних громад району, пасічників, представників сільськогосподарських підприємств відбувся онлайн-семінар.

Фото без опису

Також у семінарі взяла участь головний спеціаліст управління регіональної діяльності Коростенської райдержадміністрації Іванна Мазурова.

В ході зустрічі заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Ігор Волківський доповів про заходи з недопущення отруєння бджіл в період цвітіння медоносних рослин.

Начальник управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Анатолій Барановський ознайомив з питаннями щодо порядку видачі ветеринарного паспорта пасіки, рекомендації щодо проведення заходів при підозрі отруєння бджіл пестицидами.

Фото без опису

Заступник директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації доповіла про механізм співпраці Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації з сільськими, селищними, міськими територіальними громадами у питаннях реалізації аграрної політики, земельних відносин та сільського розвитку.

В кінці зустрічі доповідачі відповідали на питання присутніх.

Управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь