Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике Будівництво: сучасний центр надання адміністративних послуг буде побудовано у Баранівці

Дата: 18.03.2021 07:53
Кількість переглядів: 320

Шість Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у 2021 році включені до Програми Президента України «Велике будівництво». Сучасні ЦНАПи дозволяють отримати адміністративні послуги в єдиному місці, скористатися зоною для самообслуговування, отримати безкоштовну консультацію адміністратора. Окрім того, всі ЦНАПи мають відповідати вимогам інклюзивності.

Фото без опису

Цього року фінансування з ДФРР у розмірі близько 147 млн грн передбачено для 6 ЦНАПів у різних регіонах країни. Ці сучасні центри у форматі «Прозорий офіс» розташовані у великих територіальних громадах і стануть не просто місцями, де можна отримати державні послуги, а своєрідними офісами тергромад. Там жителі зможуть поспілкуватися між собою та отримати консультації адміністраторів щодо життя своєї громади.

Один із шести ЦНАПів буде побудовано у місті Баранівка Житомирської області. 

Загальна кошторисна вартість проєкту 53033,980 тис.грн. Залишок вартості станом на 01.01.2021 – 15219,335 тис.грн. Видатки на 2021 рік з ДФРР погоджені у сумі 13697,401 тис.грн, з місцевого бюджету – 1521,934 тис.грн.

Даний проєкт передбачає будівництво двох блокованих приміщень.

У приміщенні Прозорого офісу заплановано розмістити Центр надання адміністративних послуг та відповідні структурні підрозділи пенсійного фонду, центру зайнятості, управління праці та соціального захисту, управління містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності, реєстраційну службу тощо, тобто всі заклади, які надають адміністративні та соціальні послуги.

Нагадаємо, що в рамках програми «Велике будівництво» у 2021 році на Житомирщині буде влаштовано два комплекси моніторингу за станом руху на автодорогах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь