Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кирило Тимошенко: Пріоритет «Великого будівництва» у 2021 році – місцеві дороги

Дата: 18.03.2021 19:52
Кількість переглядів: 331

Будівництво та ремонт доріг місцевого значення будуть пріоритетним напрямком роботи для влади в 2021 році. Про це заступник голови Офісу Президента України, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко сказав на форумі «Управління місцевими дорогами».

Фото без опису

«Цього року ми робимо більшу кількість доріг. І саме місцеві дороги, саме їх розвиток для нас є таким новим пріоритетом, адже люди у переважній кількості, звичайне населення, їздить саме місцевими дорогами. Як Укравтодор, так і Кабінет Міністрів, Офіс Президента хочуть зробити величезний фокус саме на місцеві дороги, на їх якість, на швидкість їх відновлення і на гарантії, звісно, щоб через рік ми не переробляли ці дороги», – сказав Кирило Тимошенко.

Він також зазначив, що як в минулому році, так і в цьому через коронавірус люди не зможуть подорожувати за кордон, як це було раніше. У пріоритеті будуть подорожі Україною, а значить дороги повинні бути якісними.

Нагадаємо, що в 2020 році Укравтодор оновив і ввів в експлуатацію понад 4000 км доріг державного значення, а місцева влада – близько 2500 км.

Раніше Тимошенко заявив, що влада України в 2021 році переходить на новий рівень реалізації проєктів у співпраці з місцевою владою і мають на меті побудувати 4,5 тис. км доріг державного та 2 тис. км доріг місцевого значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь