Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк: «Ліс – це легені нашої Землі. Це скарб нашого народу, який варто примножувати і про який потрібно дбати!»

Дата: 01.04.2021 13:46
Кількість переглядів: 1074

Сьогодні на базі ДП «Олевське лісомисливське господарство» у Кам'янському лісництві (квартал №24) на площі 0,9 га за участі голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, заступниці голови адміністрації Лариси Хоречко, заступниці голови Коростенської районної ради Олени Харченко, міського голови Олевської територіальної громади Сергія Лисицького, працівників Олевської міської ради, жителів громади, в тому числі і зовсім юних учасників учнівського лісництва, під керівництвом начальника ДП «Олевське лісомисливське господарство» Володимира Мазарчука та представників лісового господарства було висаджено 5000 саджанців дерев дуба та модрини.

Фото без опису

Всі учасники процесу підійшли до свого завдання відповідально, адже як відзначив очільник Коростенського району Юрій Тарасюк: «Ліс – це легені нашої Землі. Це скарб нашого народу, який варто примножувати і про який потрібно дбати!»

Фото без опису

Також учасники заліснення цього дня дізналися багато нового та корисного про ліс та роботі лісівників, стали ближчими до природи, за приємною працею мали змогу познайомитись ближче та поспілкуватись.

Фото без опису

Відзначимо, що ДП «Олевське лісове господарство» займає загальну площу 61123,3 га, в тому числі вкритої лісом – 55263,6 га. До складу лісгоспу входять 8 лісництв: Олевське, Покровське, Руднянське, Журжевицьке, Хочинське, Юрівське, Сновидовицьке, Кам’янське. В складі ДП «Олевського лісового господарства» діє одне учнівське лісництво, в діяльності якого беруть участь 24 учні.

Фото без опису

В свою чергу лісівники щиро подякували за допомогу та запевнили, що сьогоднішня зроблена справа надзвичайно корисна та залишить свій слід майбутнім поколінням!

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь