Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо впровадження Сертифікаційної програми з підготовки інвестиційних менеджерів

Дата: 07.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 287

Державна наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» та ГО «Ліга інвестиційного розвитку України» започатковують спільний проєкт щодо підготовки спеціалістів інвестиційних офісів (інвестиційні няні) – найнеобхідніших на сьогодні працівників сфери фандрайзингу для залучення інвестицій у вітчизняні проєкти. Через відсутність інвестицій Україна має найгірший в Європі рівень підготовки інвестиційних проєктів, що негативно впливає на весь інвестиційний клімат країни.

Ми зібрали ефективні пропозиції технологій та проєктів для громад і об’єднаних територіальних громад (ОТГ), що вже мали реальні результати впровадження – від житлово-комунальних господарств (ЖКГ) та екології, до проєктів у сфері сільського господарства. Для ЖКГ – це модернізація, зменшення собівартості послуг та зменшення впливу на екологію і довкілля , а для сільського господарства – це запуск високодохідних та екологічних виробництв.

Впровадження Програми з підготовки інвестиційних менеджерів, створює реальні можливості для запуску всього механізму – від залучення інвестицій та грантів в проєкти до їх кваліфікованого супроводу та успішного виконання.

Інвестиційні менеджери – це «рятівники» для громад, малого та середнього бізнесу, для сфери мистецтва, культури та закладів освіти, інших сфер життєдіяльності держави. За нашими розрахунками тільки в Україні попит на таких спеціалістів перевищує десятки тисяч людей, а завдяки Інтернет - комунікаціям це можливість відкрити для послуг вітчизняних інвестиційних менеджерів ще й світові ринки.

В якості прикладу щодо наших можливостей, наведемо лише той факт, що в рамках європейської грантової програми Горизонт 2020, одна з українських компаній отримала три гранти протягом одного року, а після ретельної перевірки своєї діяльності з боку програми Горизонт 2020, отримала ще і офіційну подяку.

19 квітня стартував лімітований відбір кандидатів на проходження першої Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів.

Слухачі окрім набуття знань, будуть здійснювати практичну роботу з підготовки власних інвестиційних проектів та грантових заявок. Тому, якщо Ваша установа, компанія, організація чи ОТГ зацікавлена в отриманні фінансування шляхом залучення інвестицій чи грантової допомоги, рекомендуємо направити на навчання відповідну до потреб кількість слухачів.

Програма в основному проходитиме онлайн, що дозволить створити комфортні умови для людей, що навчаються, а також мінімізує фінансові витрати слухачів на проходження Програми навчання.

Отримати детальнішу інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті Програми https://investment-nanny.com 

Інформація щодо Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів

Програма підготовки спеціалістів інвестиційних офісів, презентована в рамках співпраці Українського Інституту Науково-технічної Експертизи та Інформації, Ліги інвестиційного розвитку України, краудінвестингового ресурсу Реаліум та інших партнерів, має на меті нарешті перейти до практичної стадії підготовки фінансових та інвестиційних фахівців нового покоління.

Потужний склад експертів, які задіяні в підготовці спеціалістів, дозволить слухачам програми отримати необхідні знання з інвестиційного менеджменту та фінансового посередництва на найвищому рівні.

Випускники програми, яка триватиме 8 місяців, будуть проходити повноцінну практику та здавати сертифікаційний іспит, після чого зможуть працювати у сфері інвестиційного та фінансового посередництва, очолювати фінансово-кредитні установи, бути керівниками чи менеджерами комерційних інвестиційних проєктів або державних програм розвитку. Згодом програма може стати обов’язковою для проходження усіма державними службовцями, які безпосередньо опікуються розвитком регіонів та ОТГ.

З 19 квітня 2021 реєстрацію на участь в програмі можуть пройти особи, що є представниками компаній, організацій чи державних установ, а з 21 квітня і особи, що планують проходити програму для власних потреб та за власний кошт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь