Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року

Дата: 12.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 389

Кабінетом Міністрів України постановою від 04.08.2021 року №803 затверджено «Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року», яким передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року (далі - одноразова грошова допомога) одержувачам державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей.

Фото без опису

Одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Одноразова грошова допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно). Одноразова грошова допомога надається у розмірі 2000 гривень на кожну дитину.

Виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Заступник начальника управління соціальної політики Коростенської РДА -

начальник відділу по роботі з персоналом та юридичногозабезпечення

Тетяна ДІДКІВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь