Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги виконавчих органів сільських, селищних, міських рад територіальних громад!

Дата: 25.08.2021 16:04
Кількість переглядів: 583

Розпочато прийом документів від виконавчих органів сільських, селищних, міських рад територіальних громад для участі у експериментальному проекті з організації в територіальних громадах соціальної роботи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 817 "Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах".

Фото без опису

З 1 вересня 2021 року розпочинається реалізація експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах. У рамках цього проекту з 1 грудня 2021 року проводитиметься апробація інтегрованої моделі надання соціальних послуг і деяких видів державної соціальної допомоги, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї.

Детальніше з умовами участі у експериментальному проекті можна ознайомитися за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/817-2021-%D0%BF#Text.

Пакет документів для участі у реалізації експериментального проекту та апробації необхідно сформувати за встановленою формою та надіслати його разом із заявою до 1 жовтня 2021 року до Національної соціальної сервісної служби України за адресою: вул. Еспланадна, 8/10, м. Київ, 01601.

З консультативної допомоги щодо участі у проекті виконавчих органів сільських, селищних, міських рад звертайтеся за тел. (044)289-56-57. Контактна особа – Алексова Оксана Федорівна. Email: als@nssu.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь