Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський РВ № 1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області прийняв участь у ХІІІ Міжнародному Фестивалі Дерунів

Дата: 07.09.2021 10:49
Кількість переглядів: 451

4 вересня 2021 року у Коростені відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль дерунів. Завдяки плідній співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями, начальниця Коростенського РВ № 1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області  підполковник внутрішньої служби Антоніна Ващенко взяла безпосередню участь у дійстві та оцінювала дерунярське триборство, як членкиня журі за номінаціями «Зірка дерунярського мистецтва» та «Дивовижна самобутність» ХІІІ Міжнародного фестивалю.

Фото без опису

На святі свою творчу діяльність представили усі місцеві територіальні громади, а також громадські організації. У зв`язку з розширенням меж територіальної юрисдикції Коростенського РВ, фестиваль дав можливість познайомитись в неофіційній обстановці   з представниками новоприєднаної Іршанської ОТГ, запросити до співпраці волонтерів серед громадських організацій і як наслідок попередньо погодити подальшу співпрацю з БФ «ЕЛОХІМ».

Фото без опису

Пророблена робота дає змогу підвищити рівень участі неурядового сектора, компетентних та зацікавлених державних органів і установ у наданні послуг суб'єктам пробації та сприяє створенню позитивного іміджу пробації вцілому.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь