Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк привітав з Днем лісівника України

Дата: 17.09.2021 23:31
Кількість переглядів: 394

Сьогодні голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк спільно із заступницею голови Коростенської районної ради Оленою Харченко привітали та відзначили грамотами Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради працівників ДП «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство».

Фото без опису

«Ліс – найбільше багатство Житомирщини. У жовтні місяці 2021 року розпочнеться кампанія з великого лісового будівництва під назвою «Зелена країна», яку започаткував Президент України. Маємо надію, що протягом трьох років зможемо висадити один мільярд нових дерев. У професійне свято працівників лісу приєднуюсь до привітань на адресу всіх, хто небайдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує. Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку.», - привітав Юрій Тарасюк.

Фото без опису

«Це свято усіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу та допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців, які працюють самовіддано, знаючи істину ціну лісу та істинну ціну своєї праці. Велике спасибі вам за невтомну працю і самовідданість. Миру вам та вашим родинам, довголіття, міцного здоров’я та благополуччя.», - зазначила Олена Харченко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Довідково. До структури лісгоспу входить Виступовицьке, Журбеське, Ситовське, Борутиське та Коптівщинське лісництва. Загальна площа лісгоспу становить 40886,3 га, вт.ч.: вкритої лісом – 37690,5 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь