Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моніторингові групи з подолання COVID-19 продовжать роботу в регіонах з 1 листопада, — Олексій Чернишов

Дата: 27.10.2021 16:25
Кількість переглядів: 404

Моніторингові групи, які будуть перевіряти ситуацію на місцях щодо реагування на поточні проблеми та виклики, пов’язані з пандемією, продовжать роботу вже з першого листопада. До складу групи увійшли фахівці МВС, МОЗ, Мінрегіону та Держпродспоживслужби. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Фото без опису

«Посилення заходів епідемічної безпеки та пришвидшення темпів вакцинації в регіонах — першочергові завдання у боротьбі з пандемією. На минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення відновити роботу групи, яка буде моніторити ситуацію на місцях щодо оперативного розв’язання проблемних питань стосовно COVID-19. Вже першого листопада представники групи працюватимуть в регіонах — паралельно на Сході, Півдні, Заході та Півночі. Контроль будуть здійснювати по двох основних напрямах — стан медичної сфери в регіоні, організація й виконання протиепідемічних заходів. Ми маємо торішній досвід такої роботи, тож зараз вона має бути ще більш ефективною», — наголосив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Нагадаємо, сьогодні комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про перехід до «червоної зони» Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Довідково. Робоча група стосовно перевірки стану виконання облдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування завдань, визначених законами України, актами Кабінету Міністрів та дорученнями Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, була створена на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 16 квітня 2020 року № 16334/0/1-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь