Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо організації бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану

Дата: 16.11.2022 12:33
Кількість переглядів: 182

Відповідно до повноважень, визначених статтею 131 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, повідомляємо.

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 04.11.2022 № 1259 “Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації” (далі – постанова) установлено, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Мінекономіки згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2022 № 194 “Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану”, які не закінчилися на день набрання чинності цією постановою, продовжуються автоматично на один місяць. Водночас, постановою не передбачено прийняття Мінекономіки рішення щодо продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які не закінчилися станом на 04.11.2022.

Пропонуємо врахувати зазначене під час організації бронювання військовозобов’язаних працівників та взаємодії з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки.

Заступник Міністра економіки України

Ігор ФОМЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь