Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині сплановано та проведено ряд тематичних заходів з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки та розмінування

Дата: 04.04.2023 16:29
Кількість переглядів: 266

4 квітня 2023 року з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки та розмінування на Коростенщині сплановано та проведено ряд тематичних заходів.

Фото без опису

Так, в смт Народичі спільно з представниками громадської організації “Асоціація саперів України”, Народицької селищної військової адміністрації на фасаді будинку Народицької селищної військової адміністрації відкрито тематичний мурал “Літопис української пам'яті”. За QR-кодом, що розташований в нижній частині муралу використовуючи мобільний телефон, всі люди можуть ознайомитись з корисною інформацією щодо мінної небезпеки.

 В навчальних закладах с. Гладковичі, (Гладковицька ОТГ ) та с. Веселівка (Ушомирськкаа ОТГ) відкрито Класи безпеки, а в 8-й Державній пожежно-рятувальній частині м. Коростень для учнів Васьковицького ліцею (Коростенська МТГ) організовано пізнавальну екскурсію з демонстрацією пізнавального відеоматеріалу на тему мінної безпеки. В Малинському професійному ліцеї під час повітряної тривоги в укритті проведено урок з мінної безпеки.

Дані заходи допомогли всім учасникам засвоїти правила безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь