Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» долучились працівники Коростенської РВА

Дата: 04.05.2023 16:49
Кількість переглядів: 535

Сьогодні, 04 травня 2023 року до наймасштабнішого прибирання країни долучились працівники Коростенської районної військової адміністрації. Спільними зусиллями було прибрано територію навколо адмінбудівлі державної установи, приведено до ладу територію внутрішнього двору та паркувальної зони, висаджено квіти.

Фото без опису

Дякуємо кожному, хто в такий не простий для країни час залишається на своєму місці та намагається всіляко покращити благоустрій та чистоту навколишнього середовища, незважаючи на військову агресію російської федерації проти України.

Наш громадський обов’язок – пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього.

Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.

Нагадаємо, що Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» проходить щорічно у квітні-травні відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів».

Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, озеленення територій та створення нових насаджень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з згромадськістю

Коростенської районної військової адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь