Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Градівський взяв участь у відкритті щодо гендерних питань в контексті надання адміністративних послуг ЦНАПами

Дата: 12.09.2023 16:17
Кількість переглядів: 171

Сьогодні, 12 вересня, у Житомирі відбувся тренінг на тему «Ефективна комунікація та підвищення задоволеності відвідувачів ЦНАП як запорука успішної роботи. Гендерні питання в контексті надання адміністративних послуг».

Фото без опису

У заході взяли участь представники ЦНАПів Житомирщини, а також до відкриття заходу долучився заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський та представники профільних структурних підрозділів ОВА.

Мета тренінгу — надати учасницям та учасникам актуальні, практично орієнтовані знання та навички з питань ділової етики, взаємодії з відвідувачами ЦНАП, гендерноорієнтованого сервісу.

«Учасники та учасниці тренінгу вже застосовують у практичній діяльності нові знання та навички, якість надання послуг в громадах покращено, а задоволеність відвідувачів в процесі отримання послуг підвищено. ЦНАПи громад сформували та застосовують в практичній діяльності ґендерні політики та стандарти. Цей тренінг допоможе учасникам розвинути та покращити професійні навички в контексті гендерних питань», — зазначив Віктор Градівський.

Також він зазначив, що ефективна комунікація з відвідувачами, гендерна рівність, особливості надання адміністративних послуг соціально незахищеним категоріям населення та людям з інвалідністю – важливі наскрізні питання в роботі ЦНАП, особливо сьогодні, коли ЦНАП, окрім адміністративних, часто опікуються також гуманітарними питаннями в громаді.

Захід організований проєктом «PROSTO: Підтримка доступності послуг в Україні» та відбувся за участі представників Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь