Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує

Дата: 14.11.2023 12:42
Кількість переглядів: 165

Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує про те, що до магазинів України могла потрапити риба та рибна продукція у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів для ввезення на митну територію України рибних продуктів, призначених для споживання людиною, що були підписані ветеринарним лікарем Dr. Boiselle.

Поради споживачам: як обрати якісну та безпечну рибу

Інформацію про це отримала Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від компетентного органу Німеччини. Було встановлено, що ввезення вищезазначеної продукції здійснювала українська компанія LLC «LSL Group» (51925, Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Соборна, 12).

Попереджаємо Вас про необхідність вилучення вищезазначеної продукції в разі наявності її в обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за адресою: вул. Грущевського, 104, м.Коростень, Житомирська обл., 11500, тел. (04142) 5-86-36, e-mail: uprav_vetkor@i.ua , що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь