Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співфінансування від USAID АГРО зможе отримати організація водокористувачів (ОВК)

Дата: 16.11.2023 16:45
Кількість переглядів: 131

Програма USAID АГРО з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть понад 18 млн. грн. для одного проекту з модернізації меліоративних систем організацій  водокористувачів.

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) | Корисна  інформація | СТАРОСАЛТІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Очікується, що кошти будуть спрямовані для відновлення або модернізацію існуючої меліоративної  інфраструктури, але не будівництво нової мережі. Співфінансування від USAID АГРО зможе отримати  організація водокористувачів (ОВК). що обслуговує не менше 200 га та відповідає наступним критеріям:

земельні ділянки членів ОВК зареєстровані, в Державному земельному кадастрі, а права на них зареєстровані в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно; інформація про членів організації водокористувачів внесена до Державного аграрного реєстру відповідно до вимог законодавства; відсутня заборгованість перед державною водогосподарською організацією за отримані послуги, пов’язані з забором води на полив за минулі роки.

Отримані від USAID АГРО кошти організація водокористувачів зможе інвестувати у модернізацію насосної станції, яка буде передана у власність організації водокористувачів з державної або комунальної власності; придбання/заміну дощувальної техніки; облаштування інфраструктури краплинного зрошення, поливу для тепличного комплексу або саду; впровадження альтернативних джерел енергії для роботи насосної станції та дощувальної техніки, а також інші заходи.

Зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі  (електронна адреса: agro.subawards@chemonics.com ) до 20 листопада 2023 року,

Детальніше про умови конкурсу за посиланням  http://sur1.li/mymmu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь