Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Тияк?: “Різдвяна казка” у місті Коростень

Дата: 20.12.2023 14:26
Кількість переглядів: 136

Днями у Коростенському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни та праці відбувся показ благодійної вистави “Різдвяна казка”, який став можливим завдяки ініціативі першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко та за сприяння Департаменту соціального захисту населення  ОВА, керівництва Коростенської РВА й Житомирського академічного обласного театру ляльок.

Фото без опису

“Різдвяна казка” – подорож до країни зимових чудес, де кожен глядач зміг відчути себе частиною чарівної історії. Вона дозволила глядачам поринути в атмосферу свята, забути про повсякденні турботи та відчути справжнє Різдвяне тепло.

Реалізація Всеукраїнської програми ментального здоров'я у Коростенському районі нерозривно пов'язана з піклуванням про літніх людей.

Ідеальне ментальне здоров'я - це здатність людини повноцінно радіти життю, керувати емоціями. Це стан щастя та добробуту, в якому людина може протистояти життєвим стресам.

Ментальне здоров'я об'єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань,  доброго фізичного самопочуття, а отже, нормально адаптуватись до нових умов життя. А це все прямо стосується до підопічних стаціонарних закладів соціальної сфери району.

Значення таких заходів у сучасних умовах важко переоцінити. Адже у період, коли Україна переживає складні часи через війну, моменти радості та релаксації стають особливо цінними. Вони допомагають підтримувати ментальне здоров’я, дають надію, підсилюють відчуття спільноти й взаємопідтримки.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь